Gott kaffe serveras på café Konditori Cecil i Vetlanda

Stans bästa kaffe

Färskmalda bönor till varje kanna!

Välkommen till vårt Café i Vetlanda
Dagens lunch i Vetlanda på Konditori Cecil

Välkommen till konditori Cecil!
Café i Vetlanda för dagens lunch & fika!

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika. Vi erbjuder givetvis take away oavsett om det gäller dagens lunch eller en fika. 

När du kliver in i vårt café i Vetlanda möts du av ljuvliga dofter från nybakat bröd, nygräddade bullar och den bästa sortens kaffe. Vår strävan är att alltid använda oss av de bästa råvarorna och tillverka så mycket som möjligt från grunden. Att erbjuda våra kunder hög kvalitét är något som vi på Cecil’s är mycket måna om. Det gäller alltifrån personalens bemötande och service till produkterna vi använder när vi till exempel gör dagens lunch. Vi vill att ditt besök hos oss ska tillfredsställa både kropp och sinne och därför jobbar vi alltid med ett helhetstänk för att uppnå bästa kvalitét!

 

Ska ni gifta er eller döpa ert barn i närheten av Vetlanda? När vi ska fira något speciellt vill vi gärna bjuda våra gäster på en fika som utmärker sig särskilt för tillfället! Hos oss arbetar kunnig och erfaren personal som har stor kompetens när det kommer till bakning till olika event. Är ni till exempel ute efter en fin doptårta så kan vi på Konditori Cecil se till att den stämmer överens med era önskemål. Ni beställer er doptårta efter tycke och smak, väljer om ni vill ha en lite enklare variant eller våningstårta och så ser vi till att dopet blir till en god och minnesvärd stund för er och era gäster!

Tveka inte på att kontakta oss när du ska fixa fikat och varmt välkommen in till vårt café när du är sugen på något riktigt gott! 

Följ oss på Instagram och Facebook för att se vad vi erbjuder för dagen!

 

 

DAGENS LUNCH

Till lunch serveras sallader, pajer och bakpotatis. Dryck och kaffe ingår i lunchpriset.

ÖPPETTIDER

Måndag-torsdag 08.00-20.00 Fredag 07.00-20.00 Lördagar 9.00-16.00 Söndag STÄNGT P.g.a. rådande omständigheter kan öppettiderna ändras. Kolla gärna in vår Instagram och Facebook för mer uppdaterad information.

laddar..
laddar..
laddar..
laddar..